Välkommen till nya TaxiKurir

TaxiKurir är Skandinaviens ledande taxibolag. Med tillgänglighet, punktlighet och säkerhet som ledord och en representation på över 230 orter i Sverige, Norge och Danmark finns vi där våra kunder behöver oss. Vi hoppas att du kommer bli nöjd med din nya Taxi. Det är vi.

Upptäck nya TaxiKurir Upptäck nya TaxiKurir

Upptäck nya TaxiKurir

Vi har tagit nästa steg och utvecklat TaxiKurir ytterligare. De bilar som nu rullar ut på gatorna har förbättrad kvalitet, ledande teknik och en ny, stark visuell identitet. Vi behåller vår grundidé som det ansvarstagande bolaget med tillförlitlighet i fokus – men tar det ett steg längre.

Upplev nya TaxiKurir Upplev nya TaxiKurir

Upplev nya TaxiKurir

Det bästa sättet att själv uppleva våra förbättringar är att boka en taxi. Resan med nya TaxiKurir börjar redan i appen, med en enkel och snabb bokning, och fortsätter sedan i bilen. Våra erfarna och pålitliga chaufförer tar dig alltid snabbaste vägen fram och väl där är du fri att hoppa av med en gång och istället betala via appen.

Ladda hem nya TaxiKurir Ladda hem nya TaxiKurir

Ladda hem nya TaxiKurir

Med ledande teknik förenklar vi hela kedjan direkt från appen– från smidig bokning till integrerad betalning. Med TaxiKurirs mobilapp kan du tryggt och enkelt boka resor på över 230 orter i Sverige och Norge samt mellan Kastrup och Malmö. Då får du samtidigt:

  • Alltid ett fast pris räknat på den kortaste vägen
  • Möjlighet att åka via resekonto eller faktura
  • Få månadens alla taxiresor specificerade
  • Företräde i kön framför växelkunder

Tillgängligheten, punktligheten och kostnadseffektiva lösningar gör TaxiKurir till ett självklart val för dig som vill ha en smidig och helt och hållet professionell taxiupplevelse.